Lian Emas's Status : Selalu Merindu dan DiRindui

2 minggu .

Tanggal 31 , bulan spulo esok bulan sbelaas~
lagi 14 hari sudah SPM . . .
saat2 terakhir la saat2 yg penting ,
manakala 5 dan 10 mnit terakhir pada exam nanti pon saat paling penting ,
walaupun hanya satu markah ianya menentukan kputusan ,
mekasih cikgu ,,, walaupun aku wat dek tadi tpi aku ingaaat nasihat dia , :D
yela aku kan pendiam , HEHEE~
papepon tadi skola memang best la ,
sbelum kluar ruma da minum milo ais !! fuhh !! sodaaaap~
baru bertenaga , tak gantok lansung kt skola tadi ,
jawab paper BM releks je ,
tp rsult nye ta taw la . :D

#semugaberjayakepadasemuacalon-calonSPM2011!!!

Habbo.com !!!

mo0o0o~
ni gamba dari habbo.com ^__^
tu acc aku ------->










 lembu ohh lembu ^__^
Yun , Wan , zack , Paan , aku . ^__^ , aku jadi tua , hahaha.
eh ape ni paan tunjuk punggung niii~ malu org nk tengo0k .


AdyBotBot .

wo0t wo0t mo0o0o0o , ,
post aku kali ni nk popularkan sorang budak ni . 
 comel nye die~
|
|
|
|
|
|
\/ 


ptg tadi dalam krete dy pakai topi.
pastu asyik nk begmba je en ,
hahaa~ kan da masok blog niii ,
baru stahun stengah age dy :) .
#ADYBOTBOT






senyuuuum~~
kalau senyum bukan main manis lg
bile menangisssss~
wuuuuuu~~~

senyum senyum jugak ,
idunk jgn kembang .

















tembak sana sini .

ceplo0k !!
dah jam 1.50AM , mata tak lelap so update la blog ,
ta tau nk post pe so aku mempamerkan sekeping gmba ni. . .

ape yg korang pikir tu , ni bukan aktiviti memburu lembu la ,
ni tgh nk tembak tupai yg kcau dusun durian kt kg aku tu konon nye .
firsttime bawak moto bertayar 3 , baru je bwak da langar pokok . 
aku rase lau jpj ade time to kene gantung lesen aku ek , 
tp ape pon seb bek langgar pokok , bukan lembu

#korangjanggantanyerkenapebanyakperkataanLEMBU.

5 Batu (: .

mo0o0~
lembu ohh lembu ,
korang jgn ingat lembu tak hebat ,
korang tau tak yg
Lembu boleh mengesan bau sejauh 5 batu
haha , jauh bukan ?
kucing buleh ke ?
dan ,
Lembu boleh tidur dengan berdiri ,
lebeh kurang mcm Mr.Kacang , tido berdiri jek , kekekekekeke .

aku blurr , lembu ouh lembuuu~

hujan rahmat ^__^
da lame ta ujan , kalau la tido time ujan2 ni mesti syiok kan3 . :D
syio0k memang syio0k ,
bagun lah dari tidur , tidak smpai sebulan SPM akan tiba ,
kalau asyik tido nnty pelajaran tergendala ,
tak guna blaja slama 11taon ,
jgn nanti org kata kat kita cm nii
''kecik2 tanak mampus dah besa nyusahkan org''
.. time to la kita kan berkata idop segan mati ta mahu kan3 ,
so , mari la kita same2 stdy utk SPM ni ye kawan .


#awas , bagun lah dari tidur , kelak masa depan kan mundur .

Lembu VS Fixed Bike .

lembu o0h lembu , aku memang suka lembu ni taapiiii~~

aku suka jugak basikal fixie nii ..tapi sayang , duit ku kurang , :D

Lembu anak 8 kot ?


Ni la lembuuuu ......
anak kemba lapan agaknye . '==
aku memang suka tengok lembu lembu nii ..

ohh lembu ku

o0uh lembu ,
ini kisah aku dan lembu ,
lembu teman ku ,
jika tiada dirimu ,
musnah lah idop ku ,

o0uh lembu ,

jika tiada senyum mu ,
tiada tawa ku ,
jika sedih dirimu ,
crying mataku .


ok , da cukup pasal lembu , ni lah blog petama ku ,aku bukan la blogger terhebat cuma saja2 isi mase lapang , blaja blogging pon kat skola je ,bengkel ICT SMK Permas Jaya , free , makan pon free :D


TS-PhotoPetik