Lian Emas's Status : Selalu Merindu dan DiRindui

Maybe aku Sorry . . .

Kadang-II aku susah nak sebut ''sorry'' .
Walau aku tau memang aku yg salah .
mcm tadi , aku marah dia ,
aku cume nk dia bagi aku masa utk bersorangan ..
aku nk pkirkan sesuatu utk HariJadi dia ,
tarikh da dekat tp aku ta buad ape-II persediaan lansung ..

Lepas marah tadi aku feeling so ''sorry'' .
sbb aku buat mcm dia ni anak patung ,
tkde prasaan ,
aku mcm buli-II dia ,
marah-II sampai dia kecik aty .

Ni bukan ptame kali aku marah dia , tp slalu ,
slalu marah dia tp tak slalu mintak ''sorry'' kat dia ..
munkin sebab egois , mnkin sbb aty aku keras ,,

Arhh !! pape je arh !!
2 Dec nnti aku akan buad dia hapy , and aku akan mntak sorry butul-II kat dia ...
harap-II dia tak kicik aty lgi ,
harap-II jugak aku takan marah dia lgii~

japp , , slalu nyer lepas marah muka dia cute tau . ~,~
#heheee~

kawan-II

heyy kawan kawan sekalian !!
lupe sesuatu la , :D
aku nak mintak maap la kt korunk ,
korunk korunk yg baca blog ni la kan ,
kalau kata2 aku kt blog ni ada yg mnyingung prasaan ke ,
tersilap kata dan bahasa ke ,
dan kwn2 kt aku , mntak maap
kalau gurauan aku tu bikin korunk sakit aty ,
maybe aku ta prasan salah dan silap aku ,
stiap manusia msty buad sala kan , 
so , sori ya , bila jumpa face to face
nnti aku mintak maap lgi ,
aku mintak maap bnyak2 ,
kau bagi kemaafan skali pun ckup la . ^__^

#goodluckgoodluck.

SPM suda tiba ,

14 Dec ,
paper pertama BM1 , pastu Seni Visual dan ptg BM2 ,
hope kwn2 all do the best k ,
bersama kita tempuh segalanya oraait ?!!
siang td aku ta henti-II pikir yg aku da nak spm , spm spm spm ,
haisz , kau da dtg spm uii ,
k'mon la , kucing da tungu harimau da datang en,
so , aku akan buat yg terbaik , utk diri sendiri , utk mase dpan ,
fmly , sahabat , teman , kawan2 , dan utk kebaikan smua juga ,

I know my part ,
I'll never break ur heart ,
I swear , by the moon and the stars in the sky ,
I swear , like a shadow that's by ur side ,
Till death do my part ,
I'll build my dreams with this two hands ,
And ,
I'll make u cry those happy tears .

GoodLuck kepada SEMUA pelajar yg
 akan menduduki peperiksaan SPM
 pada tahun 2011 ini .
the result will put u
at the top of the world .

SPM Hampir Tiba

skrg da 10 Nov 2011 ,
lagi 4 hari 14 Nov , 
tadi kat skola Mr. Mok da tetapkan kedudukan mase SPM ,
Slip yg kene bwk stiap ari pon da dapat ,
so , amacam keng kawan sekalian ?
da ready ? dah sedia ? 
skola kita taon ni target LULUS 100% ,
so , so aku harap korang smua berjaya ,
goodluck , 
mari kita bersama berganding bahu mencapai kelulusan dan kputusan yg cemerlang ,
agar ta rugi blaja slame nii . :D

#agakexcitedandnervesnii

SPM ohh SPM

8 Nov ari slase aku da nmpak lori bawak kambing g skola ..
heheee~
tak sabo nk tengok sambutan AidilAdha kat skola ,
maybe ni kali kedua kot skola kita buat Korban ,
MAYBE , tak SURE la btol ke tak ,
sbb mase sbelum aku masok skola tu ade gak lori bwak lembu n kambing ,,
aku tengok dri jauh je , 
so , 5Hari aje lagi utk menghadapi SPM ,
mmg stiap hari la aku pikir pasal SPM ni ,
SPM ohh SPM . . .

November rain ,

allo kawan kawan~
skrg da masok bulan november yg dikatakan di tv3 JOHOR adalah salah satu negeri yg diramalkan dilanda banjir besar !! 40% , lbeh tngi dari taon lpas tau .
So , ingat pesan pengetua kita , da dekat2 ni jage la kesihatan ,
jgn mandi ujan , nnti demam , mcm sorg budak nii ,
Ahmad Zailani , skelas dgn aku ,
hari ni dia ta dtg coz demam ,
haaa~ tu la , sapa suruh mndy ujan ,
btw~ , , , smuge cpat smbuh , jge kesihatan ,
and be ready for SPM .
mo0o0o~
^__^


#jangganditanyakenapaadabunyiklembu


TS-PhotoPetik