Lian Emas's Status : Selalu Merindu dan DiRindui

7Dec is sweetseventeen kita ^__^



po0n po0o0on~
Perhatian !!
sweetcouple 
<------



po0n po0o0on~
Perhatian !!
sweetcouple 
<------
cinta semanis madu ,
secantik bunga ,
setinggi langit ,
sedalam lautan ,
setua gunung ,
sepanjangan sungai ,

 .
ha ,ni geng ladies , diorg la paling keco nak begamba , 
diorg ni kalau hangout tkleh tkde camera . .

yg ni aku dan SEKEPALE .
4 sahabat bersama kemane je 
yg pakai bju putih belah kanan tu shareez , 
sbela dia Ejat , depan ejat munawar , sbela munawar yg cover nsem tu akmal .









Ahmad Zailani .
entah ape aku nk kate pasal kau , 
jgn nak buat muke macho la kt sni bro . '==

Amri !! tanpa dia tak de gelak ketawa ,
bukan bahan ketawe , tp dia ade sebab tu ketawe ,
btw , gmba ni tgh letak kat kedai yg bapak dia ade share tau :D
LAGI APA ?



lautan biru lautan dalam ,
pokok tua akan tumbang ,
kenangan kita dilihat alam ,
kan bersama takan hilang .



Tak Gune lah kan . . .

ape gune korunk idop bersame slame stahun lebih ,
TAPI ,
tak reti nak jage
semate mate 1 perkataan , , ,
kenangkan ape kau korban utk dia , dy korban utk kau ,
kenangkan balek kenangan korunk slame stahun lebih ,
kenangkan semula kenangan pahit manis korunk bersame ,
kenangkan lagi saat indah korunk berdua ,

atas segale yg dah dilalui ,
yg di tempuhi ,
yg diharungi bersama ,
korunk ta mampu bertahan hanya kerana 1 kesalahan yg kecil ,
dia cume berkata ''belum nak tido lagi la yunk'' ,
kepada adek angkat nye , 3tahun dia mengangap prempuan tu adek angkat dia ,
tapi kerana 1 perkataan iaitu ''yunk'' korunk ta dpt bertahan ?

dia bukan ade hubungan yg lebeh dari adek dan abg ,
dia bukan ade niat untuk menduakan ,
dia bukan ade niat utk berpaling ,

ye cemburu tanda nya sayang ,
tp , tak perlu tuduh si dia lebeh mementingkan adek nya ,
si dia tak menyayangi pasangan nya lgi ,

memang si dia ade niat utk beri sdikit duit ,
munkin sebab adek dia kurang duit utk enjoy arito , , ?
memang si dia ade niat utk anta adek dia balek ,
sebab adek dia tkleh balek lewat ,

tp cube perhatikan bebetul ,
tak se sen pon dia bagi , sebab dia tngok adek dia ta perlukan ,
tak tergerak pon si dia anta adek dia balek , sebab sudah balek dgn yg lain ,

so , harap semua tahu , si dia sygkan pasangan nya ,
tkde org lain baginya ,

sayawakpunya.awaksayapunya.

Nothing Special For Her

sorry coz let u all alone that night while i were enjoying with friends . .

tawu tak . . ?
Aku the first in her life , but not the first to wish her birthday today ,
Aku special in her life , but not giving any special this day ,
Aku everything in her life , but give her nothing today ,
. . .
dia juga berusaha utk berikan aku ape sahaja yg ku mahu ,
tp aku hnya berikan nya teardrops bila tidak perlu ,

Thanks For All The Fun That We Enjoy ,
Thanks For All The Memories We Had Together ,
Thanks For All Love That We Shared ,
I Had My Time , I've Had This , I Had It All ,
I Pray For You ,
May God Bless You , May God Bless You .

awak , happy birthday ,, smuga panjang umur murah rezki sihat selalu bahgia sentiasa ,
smuga dpt straight A's dlm result PMR . mintak maaf sbb bukan yg prtame wish awak , dan tkde yg istimewa utk hari bahgia ni .


These All I Can Say ,
Theres No Beautifull Meanings ,
Just Straiht From The Bottom Of My Heart .

Khas Untuk  Si Dia . .


TS-PhotoPetik