Lian Emas's Status : Selalu Merindu dan DiRindui

7Dec is sweetseventeen kita ^__^



po0n po0o0on~
Perhatian !!
sweetcouple 
<------



po0n po0o0on~
Perhatian !!
sweetcouple 
<------
cinta semanis madu ,
secantik bunga ,
setinggi langit ,
sedalam lautan ,
setua gunung ,
sepanjangan sungai ,

 .
ha ,ni geng ladies , diorg la paling keco nak begamba , 
diorg ni kalau hangout tkleh tkde camera . .

yg ni aku dan SEKEPALE .
4 sahabat bersama kemane je 
yg pakai bju putih belah kanan tu shareez , 
sbela dia Ejat , depan ejat munawar , sbela munawar yg cover nsem tu akmal .









Ahmad Zailani .
entah ape aku nk kate pasal kau , 
jgn nak buat muke macho la kt sni bro . '==

Amri !! tanpa dia tak de gelak ketawa ,
bukan bahan ketawe , tp dia ade sebab tu ketawe ,
btw , gmba ni tgh letak kat kedai yg bapak dia ade share tau :D
LAGI APA ?



lautan biru lautan dalam ,
pokok tua akan tumbang ,
kenangan kita dilihat alam ,
kan bersama takan hilang .



TS-PhotoPetik