Lian Emas's Status : Selalu Merindu dan DiRindui

Makan Makan Di Rumah Pak Jenal .

Mo0o0~HaHa..Hello Hai Semua !! Ini Kali About PakCik Zainal . Korunk tau tak , PakJenal ni penyabar org nye , aku rasa stiap hari PakJenal tunggu kita lebeh 30minit tau , sebab PakJenal bwak bus , stiap hari isnin smpai jumaat kuliah pagi2 tu PakJenal yg amek kita , tak tak , bukan perempuan yg lammbat , tp lelaki , eh tak bukan kita lelaki ni make-up , tkde mane ade solek2 ni , tkde , kita cume siap rileks jea , sempo0o0ii .. HEHE
tp aku bukan la penyebab nye ye :D

                Satu Hari tuh PakJenal jemput kita dan Staff UTHM Holdings utk kerumah nya , dia buat makan2 , saje nk blanje kita smua mkn2 kat rumah dia , kita EAPians ni bab makan mmg on aje , so pagi tu kita siap2 , semua siap nsem2 cntik2 lawa2 lah ! Tiba masa Maulid dtg amek kita , so kita EAPians yg membawa perot kosong trus grak la , ni aku ade share gmbar skit, tngok la ye ^__^
tak tak , bukan bas ni , ini bas kontot , kadang2
je naik bas nih :D
mcm nk pegy beraya kan ? mweehehee
Tengok !! Fresh sayor nih!!
sunguh selera skali pandang tau!

jemput menjamu selera semua !!

nk mKn tu makan jela , sebok nk begamba jugak .

maimo0on , paling manje gan PakJenal,
kita kacau skit ja trus nk ngadu . ni makan mintak suap ka ?!

wah acak ,, sungguh2 makan yea ,























Dr. Asri pon tak lepas peluang tau .
Makanan org Jawo yg tak sah kalau tkde !

nih PakJenal dan sebelah tu Isteri nya~
sweet la (:

dah makan santai la kan~ (:
En.Zainol pon ade tu .

Cong dan hafieez!! mcm sedap aje diorg mkn !!
#memang sedap! tak cukup 1 !

























ni bahagian luar , syiok dok lepak kat lua ni ,
santaaii~





Ape ntah si kauthar membebel kat Raihana nih ,
Acak plak takleh stop makan .

Ketua Kelas ! Farid/miyed , time ni dia termenung jauh !!
ngowo0o~

Haa !! tengok En.Zainol nih , Dr.Asri tgh
bagi  ucapan dia mencekik lagi :D

gmba kami semua!! ^__^

CikNiza and the wanita Melayu terakhir EAP . :P

tengok Pa'an bungkus bnyak tau ! haha ,
Pa'an masih berpuasa  time tuu , prihatin kan PakJenal

bungkus jgn ta bungkus ! balek makan lagi!

fuyo0 gmba aku dan Maulid ,
ya gamba blurr sebab ade Maulid :D

org dah start bungkus aku baru nk merasa kan .
kekekekeke

oi abe mintak duit raya ea ?!!!


Tengok Toh,,dia berat hati nk balek , tak puas mkn kot .
mweehehehehe

besar rumah PakJenal kan , cantik pulak tu , warne kunin !!

PakJenal bersama Isteri Kesayangan .


Terimas Kasih kpd PakJenal , PakJenal seorg yg baik , kami tahu PakCik angap kami ni mcm anak2 PakCik sendiri , kami pon angap PakCik mcm ayah kami , Jika dirumah pagi2 kita akan jumpa makayah , tp selama di EAP , setiap pagi kami hnya jumpa PakCik , PakCik tak jemu tunggu kita lama2 , hantar kita kesana kesini , pusing sana pusing sini , PakCik sabar dgn perangai kita , sabar dgn suare Maimon dimana suaranya lebih kuat dari bunyik enjin bas PakCik . Terimas Kasih Bnyak2 , kenangan kami bersama PakCik tak kami lupakan , semuga berjumpa lagi di lain hari . (:
TS-PhotoPetik