Lian Emas's Status : Selalu Merindu dan DiRindui

7 July 2012

nk post about 7 July 2012 sikiit .

Kayhh , cer tengok gmba bawah nih..
nampak tak jam aku yg besar tu? nampak kaan?
klau nmpak jam msty nmpak aku and .. Eh  ?
sape sbelah aku tu eak?
don't get it wrong , ni adek angkat aku , it's her birthday , 7.July
baru 14taon, mude lagi kan.
so, Happy Birthday to Cik Mymo De Elmo.
sorry tkde hadiah, tkde mase nk belykan,
tp hope u r happy enough that day (:

penat aku ikut dia ni jalan2, dia buly aku plak tu, nasib baik hari tu 7July,
aku layankan ajea , yela birthday girl kaan..

Kayhh..maybe skrg same tinggi tp tak mustahil dy akan lebih tnggi dari aku nnti kan ,
peduli what aku lau dia lbih tnggi , aku mmg rendah , sbelum balek dia ada bgtaw aku
yg dia nk pnjam camera aku ... dapat plak , blueeek !! :p

Lastly, skali lagi mengucapkan happy birthday dan selamat hari diberanakkan ke-14.
smuge pnjang umur murah rezki sihat selalu , sori dek tkde hadiah, len kali jela ea (: .
TS-PhotoPetik