Lian Emas's Status : Selalu Merindu dan DiRindui

28 29 July nanti ?

hello haii semmuaa~
baru dua hari aku dok rumah tak klua g memana dah terasa sebegini punyerr la mendaaak~ baru dua hari , belum berhari hari lagi eik..
actually hari ni nk g cs gan myrza , tp tetibe cm malas lak, tngok la esok ke biller kea enn.. si muhd nur tkde kt jb, dia g melake with family, si alep pala pon sebok gan keje , ape la kau lep, keje aje ,, keje kau tu no life la, pi carik keje lain la, kasi ade life , weeho0o skiit~




sabtu ni dah bulan Ramadhan , cam tak sabar gitu en , feel the Ramadhan comin kan 
tak sabar tunggu Ramadhan , tak sabar tunggu 28 and 29 July, EAPians ade plan buka puase kat rumah PakJenal kt BP, tp ramai yg ta dpt join la, ade exam la , jauh sngat la , bzey la , biase lettuw en..fuhh mmg ta sabar nk jumpa diorg yg dtg nnti , nnti nak amek gmba bebanyak lerr , record di dalam gmbar , 28July jumpa , raya nnti jumpa lagie,,BP..wait for me~

hey hey,,how bout 29 July ? ape makne 29July bagi aku ?actually 29July is nothing ? or something ? apa guna kalau bagi kita ianya sesuatu yg indah sedangkan si dia tak berapa peduli pun kan ? nope , peduli apa aku , walaupun aku gan dia tak rapat seperti dulu , tapi rasa itu masih ada , itu yg membuat 29July kami bermakna , tak semestinya tak bersama tak setia , tak semestinya bersama dgn yg lain tapi ta merindui , tak semestinya kita kawan tpi rasa itu dibuang , tak semestinya dia bahgia takkan kembali lagi . Orang selalu berkata penantian itu satu penyiksaan , tp org pun berkata susah susah dahulu senang senang kemudian , so pekata pilih utk menanti dgn penyiksaan tp bahgia seindah nya kemudian . 

Everyone nak happy ending .


TS-PhotoPetik