Lian Emas's Status : Selalu Merindu dan DiRindui

Johor Premium Outlets

dalam jam 4.20Ptg aku dan Atef grak to JPO.
aku n dia mmg tak pernah sampai sana pon ,
perjalan mengambil masa lbihkurang 30mnit, aku actually tak sure jalan kesane,
reddaah jellaa~ mwehehe
tp Alhamdulillah sampai jugk kat sana, sampai je tmpat tu,

Kali ni gerak with 2Honda Wave , 2stroke alep tkde , dia da kojee~
seperti sadis dia , kekkekekeke


look ? Johor Premium Outlets.. baru sampai la nie,
tak masok lagi auww


Cantiik tempat ni , bersih , slese , perrggh~ premium (:



Sempo0oii,,aku n atef g JPO with bju mlayu je,
konon anak desa bershoping kot :p



ha ?!.....
 ha ?! ha?! ha ?!
Untung lerr si Atef dapat begambo gan Shaheizy Sam~
sporting gilla artis nie , "k jumpa lagi".

so..agak2 lepas ni kemana pullak yer ?
ade sesape nk join kami kesana kemari ?
contact2 la ye ^__^
TS-PhotoPetik