Lian Emas's Status : Selalu Merindu dan DiRindui

Maniq-Maniq SG..

mnggu ni last keje with2 maniq2,
tp not last 4ever, bulan 10 , 11 and 12 straight ade projek tau
ni last before bulan Ramadhan dan Aidilfitri~
so aku bwk camera,nk amek gmba skit n masok blog lembu ni,

Kat brita indonesia bagai nk ganyang Malaysia?
bola plak singapura asyik kelong gan Malaysia?
tp,,siapa kata Indonesia , Singapura dan Malaysia
tak boleh bersatu dan bersama ?
ini buktinya~
Dari kiri
Indra Segak , Mo0n Cute , Syafiq Nsem
ini dia dari Batam Indonesia , Yishun Singapura dan Johor Bahru Malaysia

tengok Syafiq Nsem, Moon Cute and yg tgh2 tu abg sedara aku Emy Kokapxz..
kami bertiga pakai uniform sendiri , bju itam dan bertopi (: kekekekeke

Ini alat penting ni , wajib ada dimana jua

itu dia Sapik Nsem dan Emy Kokapxz bekerjasama pasang plamin
da nak siap da pun..

keje smue da slesai,, cantik kan ?

no no no , aku tak smoking n iPhone tu bukan aku pnyer , saje je letak situ :D


cantik dan comel ,, as white as putih (:

mcm2 warna ada , ikut pegantin la nk kaler ape kan (:
simple n nice aje kan (:

Eh ade video tau ,,
tunggu and wait for the video 
ok? ^__^
TS-PhotoPetik