Lian Emas's Status : Selalu Merindu dan DiRindui

Pasang Lampu di SI

Hello Haii .. amacam ? amacam hari kedua pose ? ade yg ponteng tak ?! ha?! ha?! takyah ngaku , cepat2 ganti nanti kayyh (: ... ini hari dari kol 1 gitu smpai ptg aku kat Setia Indah , rumah pakcik aku ferom Pulau Temasek . jauh tau pulau Temasek tu..luar negara . aku g sane with him n my father , aku tlg pasang lampu , persiapan utk raya nnti , warna mcm2 ada nanti , biru kuning merah HIJAU !! wow HIJAAAUU~~ I liikkeee~ i bely bely laik ijau . cer tengok skit gegamber yg ter ade nih.. aku tau ramai ta suke membace kekadang , tngok gmba jela en :D

nampak tak betapa terik mentari ?

ok satu suda siap , many more to go ;)

tgh potong natang tu pnjang sngat, nyusahkan jaa '==

many colour haave.. red n blue..green n yellow later kayyh

satu kotak kene buad , lau tak ckup tambah lagi sekotak , baru meriaah~

tengo0ok !! test 1 kaler warne biru , biler mlm baru cantiik~

yeap .. hari puasa kedua buad keje nie , tgh hari tu bukan men punyer la pannaaas~ pasang sana pasang sini , sambung sana sambung sini .. dalam kol 3lebih dah terasa penat . so tido la dalam 2jam setengah gitu .. bgun je dah ptg , so kemas2 , n akan sambung esok or lusa , sebab tinggal sikit je nie , pasang kiri kanan , n lampu blakang siap dah.. walaupun puasa , tidak menghalang kita membuat keje yg berat , malah , badan lebih bertenaga . ^__^
TS-PhotoPetik