Lian Emas's Status : Selalu Merindu dan DiRindui

Last keluar bersama kawan sbelum Raya (:

Hari selasav 14Ogos yg lepas aku keluar bersama alep pala , atif hidup , M.r. Aizat , Haha Reez and Nawar Awok . Moto tkde roadtax tp tkpe , nk g sane dekat je, tapi alep pulak bawak krete , ape lagi semua naik krete ayah dia tu la kan , SORRY kepada kawan2 yg lain , coz kite gerak ni takde PLAN pon , saje2 jumpe kt permas tetibe smue free trus gerak TC , buka kat sana . sorrie yea :D

Nih Alep , tak abis2 gan laptop '==

dah mcm nk balek kampung , en en en (:

From left :
Ijat , Munawar , Atif , Alif , Haiqal

buka di KepSii~

Haha Reez

Munawar Zainal

Mayat Hidup

M.r. Aizat

And smalam dah raya , tp baru skrg nk post bende nie , sori late , buzey sngat nk beraya kan .. so ape plan raya nie ? aku pon ta tau lagie~ >.<

Habbo lah pullaaak~

ngeee~ 
nak raye daaa~ kejap je kan bulan puasa ? 
geng, itu hari aku on IMVU , pastu aku on Habbo.com plak , dah lamo gilo tak on habbo , dtg gilo on balek , ade kawan2 lagi , so kawan2 from habbo.com pon nk bagi ucapan raya..
ha bawah ni gmba diorg bagi ucapan , tengok la yeaa.~
o0uh ye..aku je yg tak bagi ucapan kan ? lupe la . '==

SupLembu !! haha..blog lembu , pemberi ucapan pon name SupLembu

T-Rex...simple dimple je kan ucapan dia ^__^

Isya .. dia ni paling susah nk bagi ucapan , busy dgn phone aje . mcm bisnes woman >.<

habbo.com ni la first aku dpt kawan2 Cyber.. pastu ade MS n FB , lame giler tak on, busy blja n keje en , tp biler ade free time baru aku on , 
so...esok dah raye .. aku pon nk kemas bilik nie , bobai . (:
eh korunk sahabat habbo , lepas ni aku jarang on da tau , start raya aku pon start busy :D

IMVU

ganto0kn nyee..pagi tadi aku ta sahur .. aku sedar 4.12pagi . tp tertido balek , lagi skali bagun dah 5.44pagi . aku hanya mampu berkata , "uhh tak sempat sahur da ni". "ok mane laptop"..haha..tak smpat sahur , then amek laptop terus online . so pagi ni aku share about IMVU.
gmbar kt bawah2 ni lah IMVU..lawan web chat2..aku sangat jarang on imvu , aku slalu on kalau atep or alep ade je , kire layan imvu ni saje2 jerk . imvu ni kalakar korunk tau . haha ..

itu aku berbaju pink .. yg blakang tu kwn2 aku kt imvu tgh breakdance ;)

hahaha kene kejar gam LEMBU.mo0o0o~

ini kat room Nura .. room dia bnyak hantu lah . ''==
huh begaduh dlm kelas , yg berbaju belang2 tu atep, yg dduk kt meja guru tu lak alep .nyemak je korunk

 yeah selamat bersahur semua , itu aku dan atep .
hyeep.. ini baju raya taon lepas punyer , terjumper plak. yg baju pink tu kwn aku tp tak ingat ape name dy , haha sorry . 

kayh lah , aku gantok sngat nie , nk tido kejjap lahh . go0dmournight allz . (:

29 July 2012 is 2 tahun kami (:

29july 2012 is 2years?
apebende ? heee~ aku dan TS lah ape lagi , hubungan rapat kami berdua tepat 2tahun pada 29July yg lepas . aku cume bawak dy berbuka puasa kat Jusco Permas jea , lepas berbuka puasa ikut dy carik slua , dy nk shopiiing~ aku gan TS memang dah jarang jumpa or date mcm dlu , kalau dulu memang aku takde kt permas , sebok jumpa die je , mmg tkde mase utk kwn2 , kekekekeke ...
nii..kat SedapCorner , menunggu waktu berbuka . alo cantiik nyerr dy , tergoda aku.. 

TIARA..mlm nyerr aku tkleh tido , cm ne nk tido lau asyik tringat kt dy je mlm tuh .. tetibe plak tu terbuat name dia nie..

tp TS lagi sweet,,dy buatkan aku nii..sebelum balek , dy bagi aku plastik beg yg burok tp dlm nyer ade kotak nie , dlm kotak tu plak bnyak helaian kertas yg dy dah tulis love quotes,,dan setiap kertas tu ade tulis name aku dan dy~ smue tu dy tulis sendiri tau , 


Harap Hubungan kami kekal selamanye . :D 
ehh lupe nk ckp , dah last2 baru ingat, kan aku dah lame ta jumpe TS kan ,, mase 29July itu hari dy makin cantik la , mwehehe 

Some may call it destiny.
 Some may call it meant to be.
 But I just call it you-and-me

BerBuka Puasa Bersama Kawan Sekulah

Hello Haii Samua .. tadi aku tengok cerita Batman Dark Knight Rise , tetibe je dah kol 4 pagi , tp mate ta gntok lgi , mwehe , sbelum sahur aku taip2 ni jap buleh ? pun buleh la kaaan~ :D
4 Ogos iaitu hari sabtu bersamaan 15 Ramadhan 1433 Hijriah aku berbuka puasa bersama kwn2 skola aku , tak ramai pon , yg turut serta hanya aku , Atef , Alep , Amri , Ahmad , Adili , Rahmani dan Haziq Shah.. Cer teke kitorg buke kt mane ? mwehehe , tepi tasik tau , haha , soronok ronok sangat -.- . dari rumah Ady dalam kol 6.40 ptg kot , pegy bazaar Ramadhan kt permas , aku beli nasik ayam gan katira , sedap auu . diorg yg len ntah beli ape aku tkde mase nk amek port , lantak diorg lah nk makan ape .
otak giller nk makan kat tasik Seri Alam tu.. sampai je dah maghrib , trus redah taman tasik tu gan moto trus berbuka , dah lah tempat tu tkde lampu , ade tempat yg terang tp tmpat gelap itu lebih rumantik org kata :D

ini dia depan rumah Atif, dah nk gerak to rumah Ady

da smpai ruma Ady tunggu Haziq Derr kat Tesco plak

Ammek kau , nk sngat en , kan da kene mcm niee..

romantik enn mkn dlm gelap cm nie :D

basuh tngan pon kt tasik je si Amri niee :P

Dari Kiri :
Alep , Haziq , Adili , Rahmani , Ahmad , Amri
*Atif hilang -.-

Ady n Terr.. sweet 4 n ever .
Thumbs Up when perut is kenyang like that (:

Am Abell Atif , sonyum sokmo0o~

Biasa la Aelef jadi mangsa :D

wee !! kita makan bape minit je , lepas tu ade playground amek gmba kejap ;)

jarang tau dpt tengok Terr senyum mcm ni , *cer jeling skit

Aelef lagi menjadi mangsa :D

From Right :
Syafiq , Adili , Alif , Haziq , Ahmad , Rahmani , Amri , Atif

lepas itu kami ke satu destinasi , tp ade sedikit kecelakaan di highway berhampiran Aeon Permas , so kita tukar destinasi ke giant plentong namun di depan giant ade lgi kecelakaan yg lebih teruk , tak perlu la nk cerite, bende kecik je punn , :D
hanya ber lapan je dpt buka sama2 , If God Wills akan buka skali lagi dan lebih ramai.. coz yg blajar jauh2 tu jeles , nk jugk mcm nie en :P

Aku Blurr

aku dah taip panjang2 tadi .. tp tetibe rase tkde mood nk post . 
so aku delete semua skali .. itu je . slamat berpuasa .
Assalamualaikum .



What is the matter with ....
TS-PhotoPetik