Lian Emas's Status : Selalu Merindu dan DiRindui

29 July 2012 is 2 tahun kami (:

29july 2012 is 2years?
apebende ? heee~ aku dan TS lah ape lagi , hubungan rapat kami berdua tepat 2tahun pada 29July yg lepas . aku cume bawak dy berbuka puasa kat Jusco Permas jea , lepas berbuka puasa ikut dy carik slua , dy nk shopiiing~ aku gan TS memang dah jarang jumpa or date mcm dlu , kalau dulu memang aku takde kt permas , sebok jumpa die je , mmg tkde mase utk kwn2 , kekekekeke ...
nii..kat SedapCorner , menunggu waktu berbuka . alo cantiik nyerr dy , tergoda aku.. 

TIARA..mlm nyerr aku tkleh tido , cm ne nk tido lau asyik tringat kt dy je mlm tuh .. tetibe plak tu terbuat name dia nie..

tp TS lagi sweet,,dy buatkan aku nii..sebelum balek , dy bagi aku plastik beg yg burok tp dlm nyer ade kotak nie , dlm kotak tu plak bnyak helaian kertas yg dy dah tulis love quotes,,dan setiap kertas tu ade tulis name aku dan dy~ smue tu dy tulis sendiri tau , 


Harap Hubungan kami kekal selamanye . :D 
ehh lupe nk ckp , dah last2 baru ingat, kan aku dah lame ta jumpe TS kan ,, mase 29July itu hari dy makin cantik la , mwehehe 

Some may call it destiny.
 Some may call it meant to be.
 But I just call it you-and-me

TS-PhotoPetik