Lian Emas's Status : Selalu Merindu dan DiRindui

BerBuka Puasa Bersama Kawan Sekulah

Hello Haii Samua .. tadi aku tengok cerita Batman Dark Knight Rise , tetibe je dah kol 4 pagi , tp mate ta gntok lgi , mwehe , sbelum sahur aku taip2 ni jap buleh ? pun buleh la kaaan~ :D
4 Ogos iaitu hari sabtu bersamaan 15 Ramadhan 1433 Hijriah aku berbuka puasa bersama kwn2 skola aku , tak ramai pon , yg turut serta hanya aku , Atef , Alep , Amri , Ahmad , Adili , Rahmani dan Haziq Shah.. Cer teke kitorg buke kt mane ? mwehehe , tepi tasik tau , haha , soronok ronok sangat -.- . dari rumah Ady dalam kol 6.40 ptg kot , pegy bazaar Ramadhan kt permas , aku beli nasik ayam gan katira , sedap auu . diorg yg len ntah beli ape aku tkde mase nk amek port , lantak diorg lah nk makan ape .
otak giller nk makan kat tasik Seri Alam tu.. sampai je dah maghrib , trus redah taman tasik tu gan moto trus berbuka , dah lah tempat tu tkde lampu , ade tempat yg terang tp tmpat gelap itu lebih rumantik org kata :D

ini dia depan rumah Atif, dah nk gerak to rumah Ady

da smpai ruma Ady tunggu Haziq Derr kat Tesco plak

Ammek kau , nk sngat en , kan da kene mcm niee..

romantik enn mkn dlm gelap cm nie :D

basuh tngan pon kt tasik je si Amri niee :P

Dari Kiri :
Alep , Haziq , Adili , Rahmani , Ahmad , Amri
*Atif hilang -.-

Ady n Terr.. sweet 4 n ever .
Thumbs Up when perut is kenyang like that (:

Am Abell Atif , sonyum sokmo0o~

Biasa la Aelef jadi mangsa :D

wee !! kita makan bape minit je , lepas tu ade playground amek gmba kejap ;)

jarang tau dpt tengok Terr senyum mcm ni , *cer jeling skit

Aelef lagi menjadi mangsa :D

From Right :
Syafiq , Adili , Alif , Haziq , Ahmad , Rahmani , Amri , Atif

lepas itu kami ke satu destinasi , tp ade sedikit kecelakaan di highway berhampiran Aeon Permas , so kita tukar destinasi ke giant plentong namun di depan giant ade lgi kecelakaan yg lebih teruk , tak perlu la nk cerite, bende kecik je punn , :D
hanya ber lapan je dpt buka sama2 , If God Wills akan buka skali lagi dan lebih ramai.. coz yg blajar jauh2 tu jeles , nk jugk mcm nie en :P
TS-PhotoPetik