Lian Emas's Status : Selalu Merindu dan DiRindui

IMVU

ganto0kn nyee..pagi tadi aku ta sahur .. aku sedar 4.12pagi . tp tertido balek , lagi skali bagun dah 5.44pagi . aku hanya mampu berkata , "uhh tak sempat sahur da ni". "ok mane laptop"..haha..tak smpat sahur , then amek laptop terus online . so pagi ni aku share about IMVU.
gmbar kt bawah2 ni lah IMVU..lawan web chat2..aku sangat jarang on imvu , aku slalu on kalau atep or alep ade je , kire layan imvu ni saje2 jerk . imvu ni kalakar korunk tau . haha ..

itu aku berbaju pink .. yg blakang tu kwn2 aku kt imvu tgh breakdance ;)

hahaha kene kejar gam LEMBU.mo0o0o~

ini kat room Nura .. room dia bnyak hantu lah . ''==
huh begaduh dlm kelas , yg berbaju belang2 tu atep, yg dduk kt meja guru tu lak alep .nyemak je korunk

 yeah selamat bersahur semua , itu aku dan atep .
hyeep.. ini baju raya taon lepas punyer , terjumper plak. yg baju pink tu kwn aku tp tak ingat ape name dy , haha sorry . 

kayh lah , aku gantok sngat nie , nk tido kejjap lahh . go0dmournight allz . (:
TS-PhotoPetik