Lian Emas's Status : Selalu Merindu dan DiRindui

mimpi mu indah mimpi ku merah

aku di skyway nie , trasa mabok di kepala . aphal nie~?? 
huii kwan, smalam aku mimpi dia, jelas kelihatan muke dia yg cntik tu..
tp sungguh merah pedas dihati, mimpi tu menunjukkan kebencian dy terhadap aku.

kenape dia mcm tu?
betul dia tanak lagi kat aku ?
betul ke dia ada orang lain ?
betul ke apa yg dia katakan ?
susah aku nk pecaya, smpai skrg aku dok rilek tunggu je, dan keras tegas hati aku katakan dia nak blaja, 
bgus jugk pilihan dia cm nie, so dy bole blajar tanpa risaukan aku kan.benar rindu aku stiap hari benar aku ingat kat dia stiap malam dan pagi, benar aku katakan aku kadang2 lemah bile dy tkde disisi.
orang kata, kalau kita tak berjaya dptkan sesuatu perkara itu, jgnlah kita berdoa agar org lain jugak tidak berjaya dapatkannya.
aku sentiasa harapkan dia kembali,tp kini tidak ku menghalang dia utk bahgia bersama siape juga .

arhh~ need a rest for my eyes.. susah da nak taip , nk tengok pc ni pon da susah , cm nk tumbang je nie ..
sori aku layan prasaan kali...

mimpi merah ku pedas berapi,
rindu senduku padamu kekasih,
pulang lah pada diriku ini,
kasih dan cintamu ku ketagih.

Karnival Nusajaya

Karnival Nusaya !! pieeweeeiiit~ smalam aku pegy Karnival Nusajaya with SiMaung..g berdua je , Leng tak jadi . Best tak Best tak? yg best tu ha diorg yg ikut suke parking kat tepi highway, kiri kanan diorg parking , suke suke je diorg parking gitu en , suke lettuw parking cmtuh. haha . mlalut sudah.

nmpak tu ? Karnival Nusajaya.. (:


1Impian Raikan Bersama


ramai org tapi selesa coz tempat nyer luas . tak lah sempit kan (:


haha..aku suka natang nie , nmpak tu dia wat gangnam . kekekekeke


The Eagle


lawa kan ? sape tak pegy mmg rugi lah . :p


Hormatilah Golongan Majoriti Bukan Perokok !!


aku mahu Bebas Asap Rokok


tuh dia!! nk dengar papa rock !!

wah Ramli Sarip ! aku tak tau plak Ramli Sarip pon datang kali nih , tak sie sie lah aku datang sejauh ni kan , walaupun parking susah nk dpt , jalan sesesak sesak nyerr~ tp RamliSarip menyerikan hari itu , 
Wa Caya Sama Lu~






syio0ok habisss~

wa minat gilar sama itu Ramli Sarip !



ha rakam gune bb , pastu terus upload ..

Kota Iskandar.

dah..pastuh balek arh , wat pe lgi en .. ni ha krete dari Nusajaya naik ke KL baru turun JB . 
rugi la kau leng coz tak ikot . mwehehehehe.. len kali kalau ade pegy lagi.. eh korunk..tak sabar nk konvoi to ledang lah kan (:
lalalalala~

Jusco BI .

itu hari aku , leng , atep , fatin n nadia n ibu nyer pegy Bukit Indah..actually plan pagi2 nk g desaru tp tak jadi coz krete tak ckup , then ptg nyer aku ade psembahan , tp lepas2 tu si babat ni ajak g jusco nk beli baju katenye , ingtkan nk g Tebrau City je tp tup tup..ha Bukit Indah pergi nyer ,


 
nmpak kan kebosanan lelaki ketika prempuan g shoping ? 
haha
o0h yea, lepas beli baju singgah Danga Bay kejap , sesaje jee~layankan kehendak sibabat tu
yela dia jarang klua agak nyer en . :D

Atib n Nadia , baju sama merah , kecik dan besar ,
tp atib tkde babat mcm nadia kot ? mwehehehe 

ini dia Nadia with her beloved Mom..

Fatin n Nadia , kawan baik dari sekulah lagie..
yeah Fatin Azira ni la yg slalu bully aku dulu2.. 

hahaa~ kalau ade awek cun mmg ni la jadi nyer ,,
tengok awek tak ingat dunia :D

kejap je kita kat Danga Bay,,coz Fatin nk balek awal , nk jage adek nyer yg demam .. tak puas klua lgie niee~
tkpe nnti nak g karnival nusajaya pulak . 1Impian Raikan Bersama :D
TS-PhotoPetik