Lian Emas's Status : Selalu Merindu dan DiRindui

Jusco BI .

itu hari aku , leng , atep , fatin n nadia n ibu nyer pegy Bukit Indah..actually plan pagi2 nk g desaru tp tak jadi coz krete tak ckup , then ptg nyer aku ade psembahan , tp lepas2 tu si babat ni ajak g jusco nk beli baju katenye , ingtkan nk g Tebrau City je tp tup tup..ha Bukit Indah pergi nyer ,


 
nmpak kan kebosanan lelaki ketika prempuan g shoping ? 
haha
o0h yea, lepas beli baju singgah Danga Bay kejap , sesaje jee~layankan kehendak sibabat tu
yela dia jarang klua agak nyer en . :D

Atib n Nadia , baju sama merah , kecik dan besar ,
tp atib tkde babat mcm nadia kot ? mwehehehe 

ini dia Nadia with her beloved Mom..

Fatin n Nadia , kawan baik dari sekulah lagie..
yeah Fatin Azira ni la yg slalu bully aku dulu2.. 

hahaa~ kalau ade awek cun mmg ni la jadi nyer ,,
tengok awek tak ingat dunia :D

kejap je kita kat Danga Bay,,coz Fatin nk balek awal , nk jage adek nyer yg demam .. tak puas klua lgie niee~
tkpe nnti nak g karnival nusajaya pulak . 1Impian Raikan Bersama :D
TS-PhotoPetik