Lian Emas's Status : Selalu Merindu dan DiRindui

nak tidoo~~~

Baru siap tulis post utk dia..skrg dah kol 5..kene tido skrg jugk..aku kene g masok SG pagi nnti, 6 lebih dah kene gerak, coz mnggu ni 3 tempat..manpower pulak tak ckup,,i need rest... goodnight.... 
workhard playhard.

feel like dyin' when i miss you so much.
when u comin' back..?
i miss you a lot
i miss you like crazy
evem more than words can say
i miss you like crazy
every minute of every day
girl im so down when your love's not around
i miss you , miss you , miss you
i miss you like crazy
you are all that i want
you are all that i need
can't you see how i feel
can't you see that my pain's so real
when i think of you
i don't know what to do
when will i see you again?

Gambar Lama

Cer tengok gmbar lame nih.. tahun brape punyer gmbar aku tak sure lah, my adekberadek n my father is there, kat mane pon aku ta sure lah , yela aku kecik lagikan.. mane nk ingat (:



"Saya mencita-citakan sebuah negara yang tiada seorang pun yang papa. Seiap orang adalah memadai cukup makan minumnya cukup pakaiannya sambil menikmati usia lanjut yang sihat. Sebuah negara yang setiap anak kita menikmati pelajaran yang secukupnya agar nanti apabila tiba masanya mereka akan berkemampuan mengambil alih tanggungjawab daripada ibubapa mereka lebih lebih lagi, saya mencita-citaka sebuah negara yang dihoramati dan dicontohi oleh setiap negara lain di dunia ini."
DATO SERI DR MAHATHIR MOHAMMADPERDANA MENTERI MALAYSIA 
23 OGOS 1982

Gegambar Lelama Dedulu


heilo sahabat dan teman , tadi aku korek-korek folder dalam laptop nih , pastu terjumpa pulak 4 gmba nieee~~ meh share kt sini sikit ^__^

hahaa~ nih semua gmba gmba tahun tahun yang yang lepas lepas (:

Hoki!! ini la stick hoki aku, mase lawan aku share with nabil , so name aku and dia ade kat situ. 
2011

Atif Haziq Akmal dan aku, 
kat atas lori di plentong, baru lepas angkut kayu bakau, utk sekolah :)
2011

ha sape nih? nih Ain, lame gila gmba nih aku tak ingat bila? 
kat SKTPJ2, baru lepas persembahan kot..
haaisz~ mane dia skrg? lame gila ta contact.. (:

ini dia gmba aku berbaju sekolah .. semart en aku mase skola dulu :)
gmba ni pon tahun lepas, hari guru kot ?
2011

ade lagi tak ek gmba gmba lame .. ??? 
len kali jela korek-korek lagi, gntok da ni, pagi nnti keje lgi ..

Mourning With Idioms

hei hui.. goodmorning,, 
Rise And Shine !!
nk g keje ni tp sbelum g keje post ni kejap , coz ade mase sikit en , rase nyer pagi ni tak terlewat,  .. nk tau cam na aku buleyh bgun awal ? haha , aku mimpi la, mimpi Asya call aku gunekan Skype . yeah pelik kan  '==
dia call from skype dia trus ke skype aku smpai aku bgun , then aku tengok laptop aku actually turnoff.

k , sekarang dah siap, nk gerak.. tp en ,,
minggu ni aku rase keje kawkaw lembu nyer giler kot, coz maybe tak cukup manpower,
dah la ade 2 tempat nk pasang en , then aku kene ulang alik JB-SG plak ni, 
makin busy, tkpe, susah susah dulu senang senang kendian orang kate (:
Haste Make Waste, so remember that Rome Was Not Built In One Day .
ok jom g keje, g keje bersama RedBulLeh.
hope dengan RedBulLeh permulaan hari aku takkan Run Out Of  Steam .

k la, nk g keje la, saje je nk perah otak gunekan Idioms pepagi ceng gini..
ntah kene ntah tak, maklumlah BI aku low sikit :D


sorry ye :D

Salam Sejahtera :)
 
 Sorry kepada semua , sorry juga kepada kawan2 dan saudara mara yg singgah ke blog ni namun takde post  baru pon kan .. sorry ye , kau busy sesangat nih .. tkde mase nk ngadap laptop utk buat post baru .. nnti ade mase aku post post bende baru kayh.. ade bnyak bnde nk share nih , gmba lgi la bnyak (:
TS-PhotoPetik