Lian Emas's Status : Selalu Merindu dan DiRindui

Gambar Lama

Cer tengok gmbar lame nih.. tahun brape punyer gmbar aku tak sure lah, my adekberadek n my father is there, kat mane pon aku ta sure lah , yela aku kecik lagikan.. mane nk ingat (:



"Saya mencita-citakan sebuah negara yang tiada seorang pun yang papa. Seiap orang adalah memadai cukup makan minumnya cukup pakaiannya sambil menikmati usia lanjut yang sihat. Sebuah negara yang setiap anak kita menikmati pelajaran yang secukupnya agar nanti apabila tiba masanya mereka akan berkemampuan mengambil alih tanggungjawab daripada ibubapa mereka lebih lebih lagi, saya mencita-citaka sebuah negara yang dihoramati dan dicontohi oleh setiap negara lain di dunia ini."
DATO SERI DR MAHATHIR MOHAMMADPERDANA MENTERI MALAYSIA 
23 OGOS 1982

TS-PhotoPetik