Lian Emas's Status : Selalu Merindu dan DiRindui

Mourning With Idioms

hei hui.. goodmorning,, 
Rise And Shine !!
nk g keje ni tp sbelum g keje post ni kejap , coz ade mase sikit en , rase nyer pagi ni tak terlewat,  .. nk tau cam na aku buleyh bgun awal ? haha , aku mimpi la, mimpi Asya call aku gunekan Skype . yeah pelik kan  '==
dia call from skype dia trus ke skype aku smpai aku bgun , then aku tengok laptop aku actually turnoff.

k , sekarang dah siap, nk gerak.. tp en ,,
minggu ni aku rase keje kawkaw lembu nyer giler kot, coz maybe tak cukup manpower,
dah la ade 2 tempat nk pasang en , then aku kene ulang alik JB-SG plak ni, 
makin busy, tkpe, susah susah dulu senang senang kendian orang kate (:
Haste Make Waste, so remember that Rome Was Not Built In One Day .
ok jom g keje, g keje bersama RedBulLeh.
hope dengan RedBulLeh permulaan hari aku takkan Run Out Of  Steam .

k la, nk g keje la, saje je nk perah otak gunekan Idioms pepagi ceng gini..
ntah kene ntah tak, maklumlah BI aku low sikit :D


TS-PhotoPetik