Lian Emas's Status : Selalu Merindu dan DiRindui

Selamat Ulang Tahun Ke-16

Selamat Ulang Tahun Ke-16....

 Kasih..
 Semoga Tuhan Melindungi Kamu ,
 Serta Tercapai Semua Angan Dan Cita-ii Mu ,
 mogamogahan diberi umur panjang , sehat selamanya ,
 serta hidup ceria bahgia bersama yg tersayang ,

Esok 2 Dec 2012.. Hari yg sy tunggu2..tp sori, sy ta dpt nk raikan nyer dgn awk, ta dpt nk buat awk bahgia ta dpt nk buat awk ketawe dan tersenyum. Awk kan ade dia, harap dia dpt bahgia kan awk lebih dari sy, hrap dia jage awk lebih dari sy. Mintak sorry jugk sebab takde hadiah tahun ni..

Maafkan sy jugk sebab tak call or mesej awak utk wish sperti yg awk buat utk sy, dan bukan sy tanak kasi awk hadiah sperti dulu, bukan nye sy brubah, bukan nye sy lupe. Saye cume takot awak marah biler sy muncul dlm hidup awk lgi, sy takut awk ta sudi terime, sy takot diri sy ni membebankan, sy takut sy akan gangu awk punyer kebahgian..

Tahun ni sy mmg takkan berikan awk jam, cincin, pakaian or pape hadiah. Sy cume berikan Doa setulus hati setiap kali sy sbelum tido. Sy cume mengharapkan awk bahgie setiap hari. Walaupun setiap hari sy mcm ni, tp sy tetap bersyukur sbb awk yg sy rindu hidup bahgie dgn yg tersyg.

Terime lah kasih atas setiap waktu yg awk berikan, terima kasih jugak atas kasih dan syg yg awak tanamkan, terima kasih jugak atas segale warne selama kita bersame..

Awak.. Saya sngat berharap 2Dec ialah hari yg sngat membahagiakan awk, andai kata sy perlu dilupai, lupakan lah sy, andai sy harus melangkah pergi, katakan aje, andai diberinya peluang terakhir utk jumpa dengan awk, yg sy mahu hanyalah membahagiakan awk, supaye kali terakhir melihat awk ialah disaat awk tersenyum.

selamat ulang tahun yg ke16 awk, awk da besar skrg, jgn nakal2, ikut ckp mak ayah, setia pada yg 1 tu, jgn gado gan kwn2, jge mkn minum, jgn tak ckup tido, blaja elok2, and jage diri tu elok2...

Wroted By : 
                                                                                                                                                  LianEmas 
SAP,ASP
      
TS-PhotoPetik