Lian Emas's Status : Selalu Merindu dan DiRindui

KakZie BeLaNjEr MaKaN KaT SaKuRa !!

31 DEC 2012 aku masok SG..meet Mon and Yat kat interchange Woodlands then jalan kaki ke SAKURA.. HAHA !! KakZie belanje makan kat SAKURA~ kebanyakkan nyer makanan Jepon ..
yg ade mase tu KakZie, AbgAmram, dan anak-2 mereka ...
yg dibelanja pulak ofcosses lah LE, Mon, Yat , Mike...
kengkawan yg len tkde ;)

tengok tu!! SHUSHI yg aku amek..FIRSTTIME aku makan SUSHI :D
orang belanje kan..rezeki namenyer...rase je ape ade...AAAUUUM!!!

dah berape jam makan tak stop lagi tu... :D

tengok betapa gumbira nya riak wajah mereka .. 
kalau jumpa makanan memang happy dan sehad...tak mabok da (:

Yat tak makan pape ke? walhal dah berpingan pinggan tu :p

ambo0i...sweet sweet maaa~

aku punyer pon nak amek .. cm ne aku nk besar :D

this is what ?
BeefStick kooot~ Yat yg amek...sikit je ek?

Saaaaattaaaaay~
sattay kat Yishun tempoh hari lgi sedap :D

48.49.58???
berape banyak meja kita duduk nih? :D

ambo0i...sweetsweet maaa~

mukemuke kekenyangan 
psst!! bawah pinggan ade nmbor phone kat tisu tau ;) 

Jejaka Handsome Macho Segak :D

berpeganggan tanggan pulak u berdua . HAHA

awak ingat awak senyum kat awek tu ke :D

ini dia enterance SAKURA..nak balek dah (:

mabo0ok aaaaar~~~~

E'hem...
Saya LianEmas mewakili pihak dari Negeri Johor ingin mengucapkan beribuan jutaan millionan Thanks kepada KakZie dan AbgAmran kerana sudi belanja kami makan di SAKURA..
walaupun sy tak banyak makan tp saya makan ape yg saya makan....ehh?
malam malam makan sushi
makan sushi dekat sakura
terima kasih kami memberi
sekarang tak mabok daa~
TS-PhotoPetik