Lian Emas's Status : Selalu Merindu dan DiRindui

Festivol Lelayong

22FEB dan 23FEB aku ade kat PG apekah kerana nya?
haha..karenanya ade festival layang-layang pada 20-24FEB lah..kan da bagitawu sbelum ni
Ntah berape buah negara aku tatau,aku taktau ape-2 information pon,datang sane nyomak ajo
sambil-2 bakar kulit =.=

kire lah brape tiang negaro ado kek situ

Natang nih ade terpacak depan tempat si Bat tugas. 
Nak lepak pon payah,memekak je .

 
















tengok tu,mcm-2 layang-2 ade kan












gune krete pon ade jugok,ni layang-2 kecik, 
yg besar gedabak gune krete pajak pon bole















SPONGEBOB!!aku suka layang-2 ni. laka-laka..
penat dan panas, so..aku atif and wani jalan ke tasik jumpe bebudak inii,join duduk lepak kejap pastu


Hery pon ado kat sane rupenyerr.. dia tak kenal aku, 
dah dekat baru kenal.. '==

tengok tu..skali pandang tau dah mane Bat. kekekke



DatinWani dgn kwn dia, Datin memang malu-2 meow nak amek gmba 

Aku dah lame bah ta pegy festival layang-2 nih. Last aku pegy mase kecik-2 dulu, Family with go together.
23FEB tu aku mengharapkan TS datang PG,dah lame ta bersua kan, tpi dia takde, takpe tapi aku mengharapkan pula dia turun gelanggang permas malam tu, dia tetap tkde jugak.Mungkin sebab terlalu mengharapkan sehari suntuk aku mimpi dia lgi mlm tu..kenape lah awak rajin sngat masok mimpi sy .

TS-PhotoPetik