Lian Emas's Status : Selalu Merindu dan DiRindui

KAWAN aku ker nih?

21FEB2013..pagi-2 buta kawan aku mintak tlg kat fb.. amek dia balek keje 8.30pagi kat Tampoi then hantar ke rumah mak angkat dia kat Skudai. Aku ta dapat nak janji coz aku tak tau buleyh bgun atau tidak dan aku taktau tempat dia kerja . Tido pon 4pagi gitu. 11.45tengahari pulak aku kene amek anak aku, pastu dah janji dengan Myrza nak pegy SG hari nie..
 Kawan aku tuuuu..Banyak kali dia kata please tlg dia kali ni,dia kata dia takde transport, please please please ntah berape banyak please. Kawan aku tuuuuu~ Dia banyak kali call aku pagi tu, aku rasa letih sngat-sangat-sangat. Sebab smalam 1 Hari aku keluar,ta ckup rehat,tp kawan nyer pasal aku bgun jugak.
  8lebih gitu aku da klua,dia mesej phone aku, dia kata jgn gerak dulu, dia ADA HAL sikit, it's okay aku memang da kluar rumah pon..walaupon dia ada hal aku tetap pecut g sane,coz janji 8.30. aku smpai sane about 8.40 gitu..senang hati aku smpai sane...yg ta senang nyer aku tak diperlukan pon kat sane. Dia ade driver moto E-ex-Pai , depan mamat tu depan aku dia kata "ala kau nii,kata tak jadi"...biler pulak aku kate tak jadi??? KAWAN aku tu trus salam, nek moto mamat tu trus blah cam tu jeee~



Dah sampaii tak jadi tolong kau , kau pulak terus blah cm tu je
Tapi kan, ape salah nye bgitawu aku awal-2 yg kwn kau lgi sorg tu bole tlg kau
dan
pertolongan ikhlas aku ni tidak di perlukan
takpe geng, kite kan kawan,
memang aku bgun pagi dgn badan letih, pecut moto, carik tempat kau utk saje-saje je.


sorry..
aku ramai kawan,
   kalau aku buat salah dgn kwn aku mintak maap,
dan tkde seorang pon kawan aku yg buat cam nii,
dan aku rasa hati aku dah tak ikhlas nk tlg  kau lgi..kawan.
TS-PhotoPetik